Hero Small
Hero Small

Elinstallationer

Elinstallationer är ingenting nytt för oss på Nihlén Elmontage. Det är vad vårt företag har gjort sedan det grundades – för över 40 år sedan. Genom åren har våra elektriker utfört elarbeten åt tiotusentals nöjda kunder.

Vi gör alltifrån att byta ut ett trasigt vägguttag till att dra om elen i en hel fastighet, byta ut strömbrytare och installera smarta eluttag som är kopplade till Wi-Fi.

Vi bistår med elinstallationer vid olika typer av renoveringar, till exempel av kök och badrum, och utför felsökningar om till exempel jordfelsbrytaren eller säkringen löser ut.

Kort sagt, vi gör allt som rör elinstallationer som en privatperson kan tänkas fråga om samt det som rör elinstallationer på kontor och lager för företag.

Oavsett vad ni efterfrågar så är vår ambition alltid att utföra ett säkert, snyggt och snabbt jobb. Är du privatperson tar vi självklart hand om allt pappersarbete i samband med ROT-avdraget.

Våra serviceelektriker hjälper er gärna att hitta en lösning som passar just er.

 

Vanliga frågor

Vad kostar ni?
575 kronor + moms i timmen, innan ROT-avdrag.

Vilken typ av installationer gör ni?
Vi utför alla typer av elinstallationer ni kan tänka er, så som serviceinstallationer, reparationer och felsökningar. Alltifrån att reparera ett trasigt vägguttag till att dra om elen i en fastighet.

Vad har ni för erfarenhet?
Bolaget har varit verksamt i över 40 år och service och elinstallationer har varit en del av vår verksamhet under alla år. Våra serviceelektriker är erfarna och kommer med bra förslag på lösningar på plats.

Offertförfrågan

Kontakta oss

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontakta oss