Img 8652
Img 8652

Jobba hos oss

Vi på Nihlén Elmontage värnar om våra anställda och är stolta över att kunna säga att de allra flesta som börjar jobba hos oss väljer att stanna under lång tid. Att medellängden för hur länge våra anställa har varit hos oss är över tio år är ett kvitto på just det.

Totalt arbetar närmare 20 personer på företaget. Jobbet kommer med mycket frihet och stort ansvar där vi alltid är måna om att kunden ska bli nöjd – och att den anställde ska trivas.

Eftersom vi gör flera olika typer av elarbeten kan en arbetsdag se väldigt annorlunda ut beroende på vilken typ av jobb som utförs. Våra anställda som jobbar mestadels med service och laddboxar har stor möjlighet att sköta sina arbetsdagar på egen hand. De som jobbar med gatubelysning har dessutom fördelen av att i stor utsträckning få jobba utomhus.

Vi erbjuder konkurrensmässig lön och har bastu på huvudkontoret som är fri att använda för alla våra anställda. Vi erbjuder även lunchförmån mot uppvisat lunchkvitto för alla våra anställa som arbetar långt ifrån kontoret.

Vi har stor vana och positiva erfarenheter av att ta in lärlingar i vår verksamhet. Vi jobbar nära skolorna i Göteborgsområdet och erbjuder handledning under ett års tid.

Nihlén Elmontage värnar också om miljön. Vi lever som vi lär genom att använda elbilar i tjänsten, ha solpaneler på kontorets tak, endast använda LED-lampor och värma våra lokaler med bergvärme. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt miljöarbete och sänka vår miljöpåverkan.

Är du intresserad av att börja jobba hos oss? Hör av dig!

Inge lediga tjänster just nu

Namn Stad Kompetensområde

Vad innebär det att jobba för ett Instalco-bolag?

Instalco är en stor arbetsgivare – faktiskt bland de största inom el, vs och ventilation i Norden. Hitta ditt framtida jobb!

Karriär