Hero
Hero

Tjänster

Vi på Nihlén Elmontage har under de senaste dryga 40 åren genomfört elinstallationer och servicearbeten för tiotusentals nöjda kunder och installerat över 2 000 laddboxar i Göteborgsområdet.
Vi ansvarar även för närmare 40 000 ljuspunkter längs gator i sydvästra Göteborg och Ale kommun.
Vi utför alla typer av elarbeten och hjälper er med alltifrån elinstallationer och byten av gamla lysrörsarmaturer till att installera laddboxar och gatubelysning.

Oavsett om ni tillhör en bostadsrättsförening, vägförening, ett företag eller hör av er i egenskap av privatperson kan våra erfarna elektriker hjälpa er med det ni efterfrågar.

Elinstallationer

Vi gör alltifrån att byta ut ett trasigt vägguttag till att dra om elen i en hel fastighet, byta ut strömbrytare och installera smarta eluttag som är kopplade till Wi-Fi.

Om Elinstallationer

Laddbox

Ladda din elbil eller laddhybrid säkert och snabbt hemma med en fast installerad laddbox, där arbetet är utfört av en auktoriserad elektriker.

Om Laddbox

Gatubelysning

Under många år har vi ansvarat vi för den allmänna gatubelysningen i sydvästra Göteborg och Ale kommun. Totalt sköter vi drift och underhåll för närmare 40 000 ljuspunkter.

Om Gatubelysning

Byte till LED-armaturer

Vi rekommenderar att man agerar i tid och tänker smart när lysrören ska bytas ut. Genom att välja en LED-armatur kan man i regel spara 50–70% av sin elförbrukning jämfört med vanliga lysrör.

Om Byte till LED-armaturer