Nihlén Elmontage installerar laddboxar för elbilar till ett fast pris

Från oss kostar en genomsnittlig installation av laddbox Easee Home 7000 kr inkl moms efter skattereduktion (Grön Teknik). Komplett arbete inklusive laddbox och material. Kontakta oss för en kostnadsfri offert som är unik för just dina behov.

Ladda din elbil eller laddhybrid säkert och snabbt hemma med en fast installerad laddbox, där arbetet är utfört av en auktoriserad elektriker. Laddboxen har ett uttag som är anpassat för laddning av elfordon vilket är en säkrare laddningsmetod eftersom laddboxen är utvecklad för att klara hög belastning under längre tid.  Laddningen går dessutom snabbare med en laddbox än med ett vanligt vägguttag då man kan ladda med högre effekt. Undvik därför att ladda långsamt och otillförlitligt i vanliga vägguttag. Elsäkerhetsverket avråder dessutom från att regelbundet ladda elbilen i vanliga vägg- och motorvärmaruttag.

Information från Elsäkerhetsverket:
”Vanliga vägg- och motorvärmaruttag (Schuko) är inte gjorda för elbilsladdning och klarar inte återkommande hög belastning under lång tid. Förlängningssladd ska inte användas då det finns risk att säkringen inte skyddar på rätt sätt. Hamnar dessutom kontrollbox eller förlängningssladd på marken kan dessa lätt skadas. Använd ingen utrustning mellan uttaget och laddkabeln.”

Läs mer på Elsäkerhetsverkets hemsida: https://www.elsakerhetsverket.se/globalassets/publikationer/broschyrer/ladda-elbilen.pdf

För att förhindra att laddboxen löser ut huvudsäkringarna vid laddning kan man installera en lastbalanserare. En lastbalanserare läser av den totala elförbrukningen i hushållet och reglerar laddboxens effekt för optimal laddning.

Vår målsättning är att vara det ledande företaget inom installation av laddboxar i Göteborg med omnejd och har i dagsläget (nov 2022) installerat över 1500 st laddboxar.

Vi utför arbeten åt såväl privatpersoner och företag. Vi utför även kompletta arbeten inklusive schakt och asfaltering i samband med våra arbeten. I samband med laddboxinstallationen utför vi även vanliga elinstallationer vid behov.

Sex av våra egna servicebilar är elbilar av märket Nissan e-NV200. Dessutom har vi 3 st Tesla Model S och 1 st Tesla Model 3 i företaget. Vi lägger stora resurser på vårt miljöarbete och utöver intresset för elbilar har vi solpaneler på taket på våra lokaler och utför även installation av detta.

Vi installerar samtliga typer av laddboxar men huvuddelen av våra kunder föredrar Easee Home. Vi är även certifierade installatörer av Tesla för deras Wall Connector. Om ni har önskemål gällande andra laddboxar så går det självklart också bra! Vi har även ett nära samarbete med Tibber och Efuel. Den laddbox vi säljer i särklass mest av är Easee Home. Det är en mycket prisvärd och intelligent laddbox där allt ingår i grundutförandet.

Märken på elbilar som våra kunder har är bland annat: Tesla Model S, Tesla Model X, Tesla Model 3, Volkswagen e-golf, Renault Zoe, BMW i3, Nissan Leaf, Hyundai Ionic, Volvo X90, Volvo XC60, Mitsubishi Outlander Phev, Toyota Prius, Mini Cooper Countryman och Nissan e-NV200.

På vårt företag på Datavägen 59 i Askim har vi installerat både Tesla Wall Connector och Easee Home samt att vi har byggt ett Easee Charge-system som vi brukar erbjuda våra kunder i bostadsrättsföreningar och företag. Det finns möjlighet att kontakta oss för en genomgång av dessa laddboxar på plats. Gå gärna in på vår Facebook-sida för bilder på utförda laddboxinstallationer: https://www.facebook.com/nihlenelmontage

Bidrag till laddstation från Skatteverket

Genom “Grön teknik-bidraget” från Skatteverket kan du som privatperson få bidrag upp till 50% och högst 50 000 kr av de totala material- och arbetskostnaderna.  Läs mer på Skatteverkets hemsida: https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/gronteknik.4.676f4884175c97df4192860.html

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där vi går igenom era önskemål och tar fram en offert på er laddboxinstallation.

Kontakta oss
📞 031-495094
✉️ laddbox@nihlenelmontage.se
Eller kontakta oss på Facebook

Genom att skicka in din förfrågan samtycker du till att de personuppgifter du angett sparas i syfte att behandla denna fråga och eventuella följdfrågor.

Läs mer om hur vi hanterar med personuppgifter.