Elektriker– fritt och omväxlande jobb hos oss

Nihlén Elmontage är en stabil elfirma som varit igång sedan 1980. På grund av stadigt ökande efterförfrågan på våra elarbeten söker vi dig som är intresserad att bli nästa person i vårt 18 man starka arbetslag.

Du ska i dagsläget vara en fullbetald elektriker som är van att arbeta självständigt. Körkort är ett krav. Har du någon specialkompetens är det alltid ett plus.

Jobbet är fritt och du tar ansvar för och planerar mycket av dina egna jobb. Räkna med varierande arbetsuppgifter – det är väldigt liten risk att du fastnar på ett bygge och gör samma sak i flera år.

Ett jobb att trivas på

Vi satsar på att vår personal ska trivas. Det innebär att vi inte bara tar hand om din yrkeskompetens – vi lägger också mycket energi på aktiviteter som hjälper oss att vara ett sammansvetsat team.

Alla som jobbar hos oss ska känna sig delaktiga och få glädje av företagets framgångar. Har du t.ex. ett förslag på hur ett jobb kan göras effektivare, enklare eller smidigare så kommer vi att ta det på allvar, göra en utvärdering och se om det kan genomföras.

Att ha kollektivavtal och att du får tillgång till de resurser du behöver för att göra ett bra jobb ser vi som en självklarhet.

Är du redo för ett omväxlande och fritt jobb? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Här kan du skicka in ditt CV.