Effektiva elinstallationer kan göra stor skillnad

Elinstallationer är en del av vår vardag. Var du än befinner dig eller gör just nu, är du förmodligen beroende av el på ett eller annat sätt och det är här vi kommer in i bilden.

Du är välkommen med din förfrågan som privatperson, byggfirma, fastighetsägare, bostadsrätts- eller samfällighetsförening.

Vilka typer av elinstallationer jobbar vi med?

Vi utför elarbeten som att till exempel felsöka din elanläggning, dra in el vid nybyggnation, installera elcentral och jordfelsbrytare. I äldre fastigheter kan vi byta ut det gamla elsystemet mot ett modernare och säkrare. Kök- och badrumsrenovering innebär i regel att ny el behöver dras.

Många sätter likhetstecken mellan el och ljus. Vi ser inte bara till att det finns el fram till strömbrytaren, vi kan även hjälpa till att ta fram lämpliga armaturer. Det är stor skillnad på om du behöver arbetsbelysning eller vill skapa lite stämning. Du kanske vill ha smart belysning som kan styras efter tid på dygnet eller aktivitet i rummet? Vi kan belysning och ger gärna förslag på olika lösningar.

Värme och inomhusklimat är i hög grad beroende av el. Är du intresserad av att producera en del av din el själv kan vi hjälpa till med installation av solceller.  Vi installerar även radiatorer eller golvvärme.

Fastighetsägare som hyr ut kontor, butiker eller andra lokaler hjälper vi med alla typer av elinstallationer, från belysningslösningar till datanätverk.

I takt med att fler skaffar elbil installerar vi elbilsladdare både till privatpersoner, företag och bostadsrätts- eller samfällighetsföreningar.

Oavsett vilken typ av elinstallation du vill ha hjälp med är vår ambition att göra ett säkert, snyggt och snabbt jobb.

Elinstallationer med bättre ekonomi

Oavsett om det gäller en privat bostad eller en större fastighet kan vi ofta föreslå förbättringar när det gäller allmänbelysningen. En vanlig åtgärd är att byta till modernare armaturer och ljuskällor. En annan är att installera rörelsevakter så att belysningen inte står på i onödan.

Är du privatperson tar vi självklart hand om allt pappersarbete i samband med ROT-avdraget. Idag är ROT-avdraget 30 % av arbetskostnaden. Läs mer om ROT-avdraget.