Nihlén Elmontage installerar laddboxar för elbilar till ett fast pris

Vår målsättning är att vara det ledande företaget inom installation av elbilsladdare i Göteborg med omnejd och har dagsläget (augusti 2020) installerat över 300 st laddboxar.
Vi utför arbeten åt såväl privatpersoner, företag, samfälligheter som bostadsrättsföreningar. Vi utför även kompletta arbeten inklusive schakt och asfaltering i samband med våra arbeten.

Fyra av våra egna servicebilar är elbilar av märket Nissan e-NV200. Dessutom har vi 2 st Tesla Model S och 1 st Tesla Model 3 i företaget. Vi lägger stora resurser på vårt miljöarbete och utöver intresset för elbilar har vi solpaneler på taket på våra lokaler och utför även installation av detta.

Vi samarbetar bland annat med följande tillverkare av elbilsladdare; Tibber, Garo och Chargestorm. Vi är även certifierade installatörer av Tesla för deras Wall connector. Om ni har önskemål gällande andra laddboxar så går det självklart också bra!

Märken på elbilar som våra kunder har är bland annat: Tesla Model S, Tesla Model X, Tesla Model 3, Volkswagen e-golf, Renault Zoe, BMW i3, Nissan Leaf, Hyundai Ionic, Volvo X90, Volvo XC60, Mitsubishi Outlander Phev, Toyota Prius, Mini Cooper Countryman och Nissan e-NV200.

Information från Elsäkerhetsverket:
”Schukoladdning, alltså laddning i vanligt uttag, ska bara användas som en tillfällig lösning när man inte har tillgång till något bättre.

Det kan uppstå varmgång i eluttag, i kopplingspunkter och i elcentralen om anläggningen har brister. Alltså risk för brand vid långvarigt användande. Det kan också finnas en risk att fastighetens jordfelsbrytare inte skyddar vid fel om den inte är anpassad för laddning av elbilar”

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där vi går igenom era önskemål och tar fram en offert.

Kontakta oss
📞 031-495094
✉️ laddbox@nihlenelmontage.se
Eller kontakta oss på Facebook